Document Actions

Welkom bij de pionier der voorzetapparatuur


Hans H. Meyer, de oprichter van het bedrijf, nam het bedrijf over van zijn ouders in 1953.
Momenteel telt het bedrijf 145 medewerkers in de hoofdzetel te Salzgitter. Met de eigen dochterondernemingen en onafhankelijke dealers is Meyer met zijn verkoop- en service organisaties over gans Europa en ver daarbuiten vertegenwoordigd.

Onze klanten waarderen ons omwille van de aanwezige knowhow, de kwaliteit van onze producten en zeker ons enthousiasme om te zoeken naar oplossingen en nieuwe wegen.

Het “Made in Quality” principe is steeds onze lijfspreuk doorheen onze inspanningen.

Wij spreken niet alleen van kwaliteit, wij investeren er ook in, dit doen wij door onze medewerkers de beste opleidingen te geven en uiteraard in geavanceerde machines.
Onze voorzetapparatuur moet zich ook bewijzen tijdens zware inzet met hoge precisie, eenvoudige bediening en met een maximale kwaliteit. Wij werken dagelijks aan het uitbouwen van onze knowhow voorsprong.

Om de kwaliteit van het product te verzekeren en voortdurend te verbeteren, hanteert Hans H. Meyer Gmbh een geïntegreerd kwaliteitsmanagement systeem naar DIN en ISO 9001 normen. De tevredenheid van onze klanten is ons hoogste doel.